Spaghetti med kødboller

Spaghetti med kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : liof

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Spaghetti
 
500 g.Hakket svine og kalvekød 8-12%
2 ds.hakkede tomater
 Lille ds. tomatpuré
1 løg
2 hvidløg
2-3 spsk.hvedemel
2 spsk.mælk
2 spsk.Olie
1 tsk.Oregano
1 tsk.Karry
1 tsk.Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kødboller:
Ælt kødfarsen sammen med mel, mælk, salt, peber (efter smag)og karry, så det bliver en "frikadellefars".
Form til 3-4 cm store boller og put i kogende vand. Bollerne er færdige, når de flyder ovenpå

Tomatsovs:
Svits løg og hvidløg i olie til de er gyldne.
Dernæst tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, salt, peber og oregano. Lad småsimre i ca 20 min.
I mellemtiden kog spaghettien.

Serveres rygende varm :)


Tips:

Der kan bruges krydderier efter eget valg. Der er ingen grænser, brug hvad du kan lide.





karakterer:
Opskriften er vist 18062 gange,
og udskrevet 434 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-15 18:55:26
Mega god opskrift. Lavede den til aftensmaden og alle elskede den. :-)

  -   2010-05-30 18:31:15
Den er god uden kødboller og hakkede tomater! (Altså kun spaghetti og krydderier!)

  -   2009-10-11 09:51:45
Glemte at skrive, at kødbollerne puttes i sovsen ca 5 min før servering.