Spaghetti med kødboller
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : liof Indsendt : Red : |
|
|
Kødboller:
Ælt kødfarsen sammen med mel, mælk, salt, peber (efter smag)og karry, så det bliver en "frikadellefars". Form til 3-4 cm store boller og put i kogende vand. Bollerne er færdige, når de flyder ovenpå Tomatsovs: Svits løg og hvidløg i olie til de er gyldne. Dernæst tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, salt, peber og oregano. Lad småsimre i ca 20 min. I mellemtiden kog spaghettien. Serveres rygende varm :) Tips: Der kan bruges krydderier efter eget valg. Der er ingen grænser, brug hvad du kan lide. |
|
Opskriften er vist 18089 gange,
og udskrevet 434 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer nina - 2011-06-15 18:55:26 Mega god opskrift. Lavede den til aftensmaden og alle elskede den. :-) anonym - 2010-05-30 18:31:15 Den er god uden kødboller og hakkede tomater! (Altså kun spaghetti og krydderier!) liof - 2009-10-11 09:51:45 Glemte at skrive, at kødbollerne puttes i sovsen ca 5 min før servering. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne