Kyllingefrikassé med forårsgrønt
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : JOC Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm olien i en stor gryde, tilsæt løg og kyllingestykker og svits i 5 minutter, til kyllingen begynder at brune. Tilsæt kartofler, gulerødder og laurbærblad og svits i ca. 3 minutter, rør rundt så det ikke hænger fast. Hæld kyllingefonden ved og krydr med salt og peber.
Bring retten i kog, læg låg på og lad det simre i ca. 20 minutter, til kartofler og kylling er færdigtilberedt. Tilsæt sukkerærter og asparges og kog 3 minutter mere. Fjern laurbærblade og rør citronsaft, estragon og cremefraiche i. Smag til med salt og peber. Tips: Variér grøntsagerne efter sæson - tilsæt f.eks. grønne bønner og pastinak i stedet for asparges og gulerod. |
|
Opskriften er vist 14837 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne