Curry med hakket kød og kartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Kan fryses Indsendt af : JOC Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm en gryde og svits kødet heri. Tag kødet op og sæt det til side. Tilsæt olie og løg og steg ved middelstærk varme i 5 min.
Rør hvidløg, krydderier og karrypasta i og lynsteg 1 min. Tilsæt det hakkede kød, kartofler og 6 dl vand. Bring retten i kog, læg låg på og lad det simre i 30 min. Umiddelbart før servering tilsættes spinaten og yoghurten og simrer med det sidste minut, hvorefter retten er klar til at blive serveret. Tips: Der findes mange forskellige karrypastaer (currypaste), så prøv dig evt. frem til den du bedst kan lide. Personligt foretrækker jeg en halvstærk grøn karrypasta. |
|
Opskriften er vist 11122 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-11-24 23:42:51 Virkelig lækkert! Kan varmt anbefales - jeg brugte oksekød og grøn karrypasta :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne