Mariannes koteletter i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
|
|
Krydder koteletterne på begge sider - derefter lægges de i et ildfast fad - fløden hældes over.
Rens og snit porrerne fint steg baconen - når den er stegt kommes porre ved og brunes med - derefter hældes bacon/porre over koteletterne og kommes i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter Tips: serveres med frisk båndpasta og en god salat. |
|
Opskriften er vist 9660 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne