Toskansk Æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Katrine Jeppesen Indsendt : Red : |
|
|
æg og sukker piskes sammen, tilsæt det smeltet margarine, mel,vaniljesukker og bagepulver. Det hele røres til en tynd dej.
Æblerne røres i til sidst med dejskraber. Dejen hældes over i en form og drysses med kanel. Bages i ovnen ved 180 grader ved varmluft i ca. 40 man når den er har været i ovnen skal den køles ned. |
|
Opskriften er vist 8866 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne