Jennie retten
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Jead Indsendt : Red : |
|
|
Start med at skrælle kartoflerne og skær dem ud i almindelig stykker.
læg dem i en dampkoger og sæt den til 35-40 min eller i en gryder ca. 45 min, eller til de er færdige. i mellemtiden tag de røde pølser og skær dem ud i stykker, og læg dem i dampkogeren ovenpå i 30 min. eller i gryde og kog dem i 30 min. Når kartoflerne og pølserne er færdige, lad dem stå lidt. I mellemtiden start på sovsen. den bliver lavet som en almindelig gammel brun sovs, bare uden kulør. Først putter man, margarinen i så den syder lidt, derefter putter man mel i(efter behov). og rør rundt så det bliver blandet. put mælken i og rør rundt igen. (sørg for at rør rigeligt rundt i sovsen, da mælk brænder hurtigt på) når sovsen er tyk og jævn nåk, så man kan vurderer at den kan hænge fast i de andre ting. putter man kartoflerne og pølserne i og rør rundt. Det var slut på retten, Bon áppetit Tips: Retten er god som rest mad og til frokost dagen efter. |
|
Opskriften er vist 2947 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne