Jennie retten

Jennie retten, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Jead

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 en hel pose røde pølser 500-1000 g.
 
 Sovs:
 mælk
 hvedemel
 margarine
 
Opskrift:
Start med at skrælle kartoflerne og skær dem ud i almindelig stykker.
læg dem i en dampkoger og sæt den til 35-40 min eller i en gryder ca. 45 min, eller til de er færdige.

i mellemtiden tag de røde pølser og skær dem ud i stykker, og læg dem i dampkogeren ovenpå i 30 min. eller i gryde og kog dem i 30 min.

Når kartoflerne og pølserne er færdige, lad dem stå lidt. I mellemtiden start på sovsen. den bliver lavet som en almindelig gammel brun sovs, bare uden kulør.

Først putter man, margarinen i så den syder lidt, derefter putter man mel i(efter behov). og rør rundt så det bliver blandet. put mælken i og rør rundt igen. (sørg for at rør rigeligt rundt i sovsen, da mælk brænder hurtigt på) når sovsen er tyk og jævn nåk, så man kan vurderer at den kan hænge fast i de andre ting. putter man kartoflerne og pølserne i og rør rundt.

Det var slut på retten, Bon áppetit

Tips:

Retten er god som rest mad og til frokost dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 2948 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu