Laksesalat med avocado
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
|
|
Cremefraiche, ketchup, citronsaft, salt/peber og frisk hakket dild røres sammen.
Avokadoerne flækkes og kødet fjernes fra skallerne. Skæres i tern og røres i dressingen. Den røgede laks skæres i strimler - gem lidt til pynt -og vendes i. Anrettes på sprød salatmix og pyntes med tomater, dildkviste, citronbåde og evt. laksestrimler. Serveres med lunt flutes. |
|
Opskriften er vist 29646 gange,
og udskrevet 974 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-13 13:44:18 Kan kun tilslutte mig Birthe, den vakte stor glæde som forret... Smager skønt... Birthe - 2010-04-06 13:42:03 En rigtig dejlig velsmagende salat - både til frokost og forret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne