Remoulade til udenlandsdanskere
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Marianne van Gool Indsendt : Red : |
|
|
Vend indholdet af begge glas i en stor skål og giv det 10 sekunder med en blender. Fyld indholdet tilbage i de to glas og du har en rimelig remoulade, som kan holde sig til datoen, der står på glassene.
Tips: Da det i mange lande er umuligt at få dansk remoulade, kan denne nemme opskrift bruges i mangel af bedre, den smager som almindelig dansk køberemoulade. |
|
Opskriften er vist 8425 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Saj - 2012-05-13 13:51:07 Hmm, den smager da OK, men langtfra som dansk køberemoulade |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne