Paella med kylling og rejer
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 330357 gange,
og udskrevet 11787 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (170 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne.danielsen - 2015-02-04 15:54:59 Det kan da umuligt passe, at den kun skal koge 10 min. Efter at risen er kommet i? kirsten larsen - 2013-09-11 18:19:48 15 min i ovnen skader ikke lidt længer hvis du har lavet den i god tid prøv at brug havtakske i stedet for kylling Amun-ra - 2013-07-30 14:57:57 Paellla bund skal ikke være sprød...og når du laver den på den her måde skulle alle nu prøve at lade den simre i godt en time til 90 min, og der efter komme kyllingen i og give den 25 min mere......kylling, rejer og muslinger giver mere smag.......paella kan ikke laves på 30 min....desværre..:) Bibs - 2013-02-23 21:43:00 Dejlig opskrift - serverede den for vores spanske udvekslingsstudent - han synes den var god - tæt på den hans mor laver 😄 Lumre Lennart - 2013-02-20 18:13:38 Super opskrift! serverede den med et stort glas bourgogne nummenum! :) Tyskeren - 2012-02-01 12:09:31 Jeg har haft en diskussion med en pige, og hun siger at paella bunden skal være sprød, er det rigtigt oder was? anonym - 2011-08-25 18:21:12 kan man varme det op dagen efter når der er rejer og muslinger i ? anonym - 2011-03-14 11:54:57 hvor meget er lidt safran? anonym - 2010-10-29 21:13:06 Kanon ret, der er nem at lave og smager rigtig godt, men til Rikke vil jeg sige, at nok farver gurkemeje gult, men selv om safran er dyrt, er det nu den der giver den rigtige smag! Skal det være rigtig festligt, kan man også pynte med hele skalrejer.... mee - 2010-01-27 17:09:01 rigtig lækker ret som jeg helt sikkert ska lave igen. min mand var vild med den. jeg tilsatte 1 kartoffel skåret i tern det var bare TOP. prøv det. anonym - 2009-08-08 16:56:51 Prøv at tilsætte lidt frisk chili og når man servere retten så kom 1/4 lime til hver kuvert det er bare rigtig godt. Ellers rigtig god opskrift Jeanette - 2007-02-09 01:29:39 Smager også godt med ananas i, tak for tippet Thyge Petersen... Jeanette - 2007-02-09 01:27:53 Fantastisk opskrift, næste gang undlader jeg dog muslingerne - man kan alligevelle ikke rigtig smage dem for alt det andet fyld... Jeg skar peberfrugt og tomater i tern og kom i, istedet for at pynte med det... TOP DOLLAR.. H.C. Andersen - 2007-01-18 12:45:20 servere pizza til, så er den ekstra drei Helle Hende - 2005-01-01 01:01:01 Den er super god. SP - 2005-01-01 01:01:01 En uderst lækker paella, kan sagtens bruges til festmad. Prøv med hele muslinger i skaller. Per - 2005-01-01 01:01:01 Hvor store skal kyllinge/kalkunkødet skæres ud i ? Thyge Petersen - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god hvis man koger nogen kyllingelår indtil kødet skiller fra benet 30-45 min Rikke - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også bruge Gurkemeje i stedet for safran, det er billigt og giver også gul farve. Thyge Petersen - 2005-01-01 01:01:01 jeg har prøvet mange opskrifter herinde, men den her slår alt,jeg droppede safranen og kogte peberfrugten med (rød) og ærterne fik de sidste 5-10 min med,næste gang vil jeg prøve med lidt ananas tern og lidt rosiner Helle Mortensen - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at servere Sangria til, det er bare super kenneth westlin - 2005-01-01 01:01:01 man kan også tilsætte ca 700 g mini blæksprutter og det skal koge med risene den blive rigtig god næsten som i spanien |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne