Fynsk æbleflæsk
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
|
|
Skær spækket i tern og steg det sprødt (lettest i ovn ved 210 grader) Æblerne skrælles og skæres i tynde både. Koges til mos ved svag varme med 2 spsk vand. Smag mosen til med sukker efter behov. Tilsæt 1/2 dl fedt fra det sprødstegte spæk. Smag til med salt. Serveres lunt med sprøde spækterninger på groft rugbrød.
|
|
Opskriften er vist 50801 gange,
og udskrevet 772 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Niels - 2021-12-11 15:04:52 Først spæk / bacontern, derefter æblerne i panden / gryden.Tilsmages med sukker. Så er det rijt'i fynsk. Meta - 2020-09-23 15:49:29 Endelig finder man den rigtig opskrift på æbleflæsk. Uhm den smager Per Johansen - 2019-02-23 09:13:12 Dette er, hvad jeg kalder, rigtig æbleflæsk. Jeg har aldrig set en opskrift på det før nu, men jeg har lært at lave det af min mor, som kaldte det æbleflæsk. En af mine hjælpere kaldte det æblespæk. Prøv det, det smager rigtig godt. Katrine - 2012-08-26 15:20:04 Det hele var nemmere at lægge flæsk på rist og æbler, løg timian/rosmarin i bradpande neden under. ind i ovnen med det hele. maria - 2010-09-12 11:31:54 kald det fynsk igen, på fyn bliver de stegt på en pande som flæsken også har været på, så først flæsk på panden og når det så har fået lidt kommer æblerne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne