Bacondressing
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : P! Indsendt : |
|
|
Svits bacon på en pande uden fedtstof til det er sprød. Lad det køle af på et stykke køkkenrulle. Når baconen er kold blandes det godt med creme fraiche. Sæt det i køleskabet og lad det hvile et par timer inden brug.
Tips: Lækker til enhver salat. Kan sagtens laves dagen inden, jo længere det står jo mere smag. |
|
Opskriften er vist 15733 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-11-26 19:05:13 Jeg kommer et squis sød chili sauce og paprika i også så bliver den endnu bedre 🤘😁🤘 anonym - 2012-01-10 13:22:15 den bliver bedre hvis man blander fedtet fra baconen med jeg plejer at bruge 2 pk til en stor cremefraice og blander det hele lige når jeg har stegt det self.bliver den også federe. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne