Mors kartoffelsalat 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes og de snittede løg svitses deri nogle minutter, til de er klare, men ike brune.
Vand og eddike tilsættes. De snittede løg koges møre i ca. 2 min. Krydderier tilsættes. Kartoflerne skæres i skiver og lægges i gryden, der dækkes med tætsluttende låg. Kartoflerne varmes ved svag varne ca. 10 min. Gryden kan rystes ind imellem. Omrøring gør kartoflerne matte, så pas på med det. Tips: Kan serveres med f.eks. pølser eller frikadeller |
|
Opskriften er vist 5626 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne