Rullepølse 02
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : ja Indsendt af : birgitte Indsendt : Red : |
|
|
rullesteg eller slaget fra grisen krydres med salt, peber, allehånde, nelliker, hvidløg og gelatine i pulver. rå løg hakkes og drysses på, ca. 2 store løg, alt med rund hånd, da mange af krydderierne koges ud af kødet.
rullepølsen rulles sammen og omvikles med bomuldstråd, stramt. Brunes på alle sider og derefter tilsættes 1½ vand, et par løg, gulerødder og porrer, salt i vandet. Koges i 1½ time. Afkøles og evt. presses i en rullepølse-presse, men er ikke nødvendig. Lad stå i køleskab til næste dag og så har du en dejlig rullepølse til rugbrød, serveret med sky og rå løg. Kan skiveskæres inden frysning. |
|
Opskriften er vist 12486 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne