Spansk rejesalat
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Optø rejerne og lad dem dryppe af i en sigte. Gem ca. 10 stk. til pynt. Skær kartofler, gulerødder og æg i tern og kom det i en skål sammen med rød peber og rejer. Adskil tunkødet med en gaffel og fordel det ovenpå salaten. Rør eddike og mayonnaise sammen og hæld det over salaten. Vend salaten med to skeer og smag til med salt.
Anret salaten i en skål eller på et fad og pynt med oliven og rejer. |
|
Opskriften er vist 23147 gange,
og udskrevet 553 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer OHHH - 2005-01-01 01:01:01 den smager mega godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne