Muffins med squash
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lene D. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og sukker skummende og pisk derefter olien i. Rør revet squash, kanel og salt i æggemassen. Rør hvedemel, bagepulver, rosiner og nødder i dejen. Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme, drys med revet squash og rørsukker og bag dem ved 180 grader i ca. 25 minutter. Mærk efter med en strikkepind. Hvis der sidder dej på pinden, er kagen ikke færdig.
|
|
Opskriften er vist 27457 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lene D. - 2014-08-13 16:18:47 Rosiner er ikke populære hjemme hos os, så jeg erstattede dem med hasselnødder, dvs. jeg brugte 150 g. hasselnødder i alt. Er det papirforme, skal de ikke smøres. Jeg brugte papirforme og fik 20 stk. ud af portionen. De smager forøvrigt FANTASTISK :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne