Rugklapper 03
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lene D. Indsendt : |
|
|
DAG 1
Vand, salt, gær, honning og kærnemælk røres sammen. Rugmel og knækkede rugkerner røres i. Dæk skålen med film eller en plasticpose og stil den så koldt som muligt natten over. Alternativt, lad dejen hvile et par timer på køkkenbordet. DAG 2 Næste dag røres hvedemel og den revne gulerod i. Dejen er så blød, at den af sig selv flader ud, når den hældes ud på et meldrysset bord. Skal være på ca. 15x30 cm. Der skæres 15 brød, som lægges på bageplade beklædt med bagepapir. Brødene hævet tildækket et par timer og pensles derefter med smør. Bages ved 210 grader i 15 minutter Tips: Ca. 15 stk. |
|
Opskriften er vist 7624 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-08-13 15:37:42 Elsker disse - prøv også med rosiner og nødder istedet for gulerod |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne