Lenes koteletter i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lene D. Indsendt : Red : |
|
|
Brun koteletterne i olien.
Tag dem fra og læg dem i et ildfast fad. Svits presset hvidløg på panden. Tilsæt sennep og fløde. Bringes i kog og smages til med salt og peber. Saucen hældes over koteletterne. Fadet stilles i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Tips: Serveres med ris og salat. Ristede champignon eller snittede porrer kan tilsættes saucen :-) |
|
Opskriften er vist 5968 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne