Svamperissotto
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lene D. Indsendt : Red : |
|
|
Rens svampe og champignon og hak dem groft. Hak løg og hvidløg fint og kom dem i en tykbundet gryde. Lad løgene stege klare i olie og smør. Tilsæt svampe og champignon og lad det småstege i et par minutter. Put risene i og lad dem snurre til de er blevet hvide i kanten.
Tilsæt først vinen og lad den dampe væk. Tilsæt derefter den varme suppe lidt efter lidt, indtil risene er mættede og al dente - det tager ca. 20 min. Rør i gryden hele tiden. Spæd evt. med lidt vand, hvis suppen slipper op, før risene er møre. Risotto skal være som en lind, cremet grød og ikke fast. Smag til med salt og peber og tag gryden af blusset. Lad den hvile 2 minutter og vend så halvdelen af parmesanen og en klat smør i. Server risottoen i dybe tallerkner med persille og resten af parmesanen over. Tips: Det er vigtigt at det er risotto-ris, der benyttes. Kan sagtens laves udelukkende med champignon. Jeg udelader altid den sidste klat smør og persillen. |
|
Opskriften er vist 9015 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne