Tyrkiske hamburgere

Tyrkiske hamburgere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : ibocu

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød (8-12% fedt)
2 kæmpe løg
4 fedhvidløg
4 Snackpeber
0.5 kopolivenolie
50 g.paprika
 salt
 peber
 
 Hamburgerboller
 iceberg salat (ca. et blad pr. burger)
2 bøftomater
 mayonnaise/miracelwhip
 syltede hakkede agurker
 sennep
 ketchup
 
Opskrift:
Snack peberet løget hakkes fint og hvidløget presses. Snack peber, løg og hvidløg tilsættes oksekødet. Det krydres med oliven olie, paprika, salt og peber efter behag. Lad det trække 30 minutter i køleskabet. Lad det herefter hvile udenfor køleskab i 20 minutter.

Kødet formes i 4 bøffer a 125 gr, der steges på grillen. De skal cirka have 20 min, ialt. (skal være godt brune).

Kort før bøfferne er færdige på grillen, flækkes burgerbollerne og ristes ligeledes på grillen (på begge sider).

Når bollerne er ristet, tages de af grillen og smøres med miracelwhip. Der lægges et enkelt iceberg salatblad på bollen, herefter lægges bøffen på salatbladet, der kommes en skive tomat ovenpå, de syltede hakkede agurker kommes på og der kommes sennep og ketchup på. Burgeren klappes sammen og den perfekte tyrkiske burger er lige til at spise.



Tips:

kan også laves som cheese burger





karakterer:
Opskriften er vist 6638 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-24 14:29:37
har prøvet den smager udmærket som drik skal det være cola