Tyrkiske hamburgere
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : ibocu Indsendt : Red : |
|
|
Snack peberet løget hakkes fint og hvidløget presses. Snack peber, løg og hvidløg tilsættes oksekødet. Det krydres med oliven olie, paprika, salt og peber efter behag. Lad det trække 30 minutter i køleskabet. Lad det herefter hvile udenfor køleskab i 20 minutter.
Kødet formes i 4 bøffer a 125 gr, der steges på grillen. De skal cirka have 20 min, ialt. (skal være godt brune). Kort før bøfferne er færdige på grillen, flækkes burgerbollerne og ristes ligeledes på grillen (på begge sider). Når bollerne er ristet, tages de af grillen og smøres med miracelwhip. Der lægges et enkelt iceberg salatblad på bollen, herefter lægges bøffen på salatbladet, der kommes en skive tomat ovenpå, de syltede hakkede agurker kommes på og der kommes sennep og ketchup på. Burgeren klappes sammen og den perfekte tyrkiske burger er lige til at spise. Tips: kan også laves som cheese burger |
|
Opskriften er vist 6640 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer albaneren - 2009-11-24 14:29:37 har prøvet den smager udmærket som drik skal det være cola |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne