Kanel-æble-dessert

Kanel-æble-dessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Kirsten

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 forskellige slags æbler 1-2 per person
 sukker
 kanel
 smør
 hvedemel
 creme fraiche
 
Opskrift:
Fjern kernehus, stilk m.m. Skræl evt. æblerne (ikke nødvendigt). Skær æblerne i grove tern.
Smør et fad med smør og læg æblestykkerne i fadet.
Drys med godt med sukker og kanel og vend rundt i æblerne, så sukker/kanel bliver godt fordelt.
Rør en dej af lige dele sukker, mel og smør og fordel dejen over æbleblandingen.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i en time.
Servér lige fra ovnen med kold creme fraiche.

Tips:

Når retten er færdig, må der godt være karamelliseret sukker, der bobler op rundt omkring og i kanterne. Det smager himmelsk.





karakterer:
Opskriften er vist 15234 gange,
og udskrevet 236 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-30 15:19:07
Helt enig, man kan jo ikke lave den.

  -   2010-02-27 18:48:58
det var rart at vide hvor meget mel smør og sukker der skal i.