Kanel-æble-dessert
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Kirsten Indsendt : Red : |
|
|
Fjern kernehus, stilk m.m. Skræl evt. æblerne (ikke nødvendigt). Skær æblerne i grove tern.
Smør et fad med smør og læg æblestykkerne i fadet. Drys med godt med sukker og kanel og vend rundt i æblerne, så sukker/kanel bliver godt fordelt. Rør en dej af lige dele sukker, mel og smør og fordel dejen over æbleblandingen. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i en time. Servér lige fra ovnen med kold creme fraiche. Tips: Når retten er færdig, må der godt være karamelliseret sukker, der bobler op rundt omkring og i kanterne. Det smager himmelsk. |
|
Opskriften er vist 15234 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anonym - 2010-04-30 15:19:07 Helt enig, man kan jo ikke lave den. anonym - 2010-02-27 18:48:58 det var rart at vide hvor meget mel smør og sukker der skal i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne