Anderledes krydrede koteletter

Anderledes krydrede koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Conny Larsen

Indsendt :     

Ingredienser:
2 koteletter
 chilli
 hvidløg
 salt
 peber
 beignet-dej
 ærter/bønner eller anden frisk grøntsag
 brasede kartofler
 
 Sauce:
 hvedemel
 smør
 mælk
 kapers efter smag
 
Opskrift:
bank koteletterne ud. Rør beignet-dejen sammen (findes også på Alle Tiders Kogebog), kom hvidløg, chilli, eller andre af de krydderier du bedst kan li`- i beignet-dejen. koteletterne saltes og pebres og vendes i dejen, steges i max. 1/2 dl olie og lægges på fedtsugende papir.
Serveres med gode sprøde smørbrasede skiveskårne kartofler

Sauce:
Der laves en lettere "tynd" opbagt sovs, tilsæt kapers og lidt af væden fra kaperserne. Serveres med den grøntsag du bedst kan li`. Velbekomme





karakterer:
Opskriften er vist 23389 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu