Anderledes krydrede koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Conny Larsen Indsendt : |
|
|
bank koteletterne ud. Rør beignet-dejen sammen (findes også på Alle Tiders Kogebog), kom hvidløg, chilli, eller andre af de krydderier du bedst kan li`- i beignet-dejen. koteletterne saltes og pebres og vendes i dejen, steges i max. 1/2 dl olie og lægges på fedtsugende papir.
Serveres med gode sprøde smørbrasede skiveskårne kartofler Sauce: Der laves en lettere "tynd" opbagt sovs, tilsæt kapers og lidt af væden fra kaperserne. Serveres med den grøntsag du bedst kan li`. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 23389 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne