Små rejegeléer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
I bunden af 4 portionsskåle lægges lidt friskklippet dild. Fyld halvt op med rejer, og helt op med ærter.
Bouillonen koges op, og smages til med hvidvin, salt og citronsaft. Husblasen lægges i koldt vand i 5 min., krammes hårdt og smeltes i den lune bouillon. Lad det afsvale lidt. Hæld bouillonen i skålene, til ærterne er helt dækkede. Stil geléen i køleskabet et døgs tid. Vend geléen ud på et fad, og anret med salatblade og citronbåde. Servér med en snepsdressing rørt sammen af creme fraiche, senep, og klippede krydderurter. |
|
Opskriften er vist 7742 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne