Lyon d'or

Lyon d'or, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Lyon d Lyon d Lyon d Lyon d
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.kartofler
2 gulerødder
1 porre
 
1 glashele champignon
0.5 dl.sorte oliven
0.5 dl.grønne oliven
100 g.Grønne ærter
1 tomat
 
25 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kartofler og gulerødder skrælles og turneres, porren skæres i ca. 5 cm. Stykker. De tre grønsager koges mørre.

Smør smeltes på en pande og de kogte grønsager lægges herå og ristes let. Tilsæt champignon, oliven og grønne ærter og varm det hele godt igennem.

Til slut tilsættes det skivede tomatkød.





karakterer:
Opskriften er vist 8931 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-23 10:51:38
Med sorte oliven menes modne oliven, ikke de viste, det er grønne der er farvet, de smager ikke godt

  -   2015-07-19 10:15:52
Det er kartofler som er formet med en lille kniv f.eks som en stor oliven med 6-8 kanter. Dette gør man af flere grunde, Det ser godt ud og det bliver ens stege/kogetid

  -   2014-04-03 21:55:56
Hvad betyder turnrres????