Lyon d'or
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartofler og gulerødder skrælles og turneres, porren skæres i ca. 5 cm. Stykker.
De tre grønsager koges mørre.
Smør smeltes på en pande og de kogte grønsager lægges herå og ristes let. Tilsæt champignon, oliven og grønne ærter og varm det hele godt igennem. Til slut tilsættes det skivede tomatkød. |
|
Opskriften er vist 8878 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-03-23 10:51:38 Med sorte oliven menes modne oliven, ikke de viste, det er grønne der er farvet, de smager ikke godt Steen - 2015-07-19 10:15:52 Det er kartofler som er formet med en lille kniv f.eks som en stor oliven med 6-8 kanter. Dette gør man af flere grunde, Det ser godt ud og det bliver ens stege/kogetid ingrid - 2014-04-03 21:55:56 Hvad betyder turnrres???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne