Eksotisk pangasius
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Indsendt af : Conny Larsen Indsendt : |
|
|
grøntsagerne simres bløde - må ikke brunes, lægges på en tallerken med staniol over for at holde sig varme.
Pangasiusfiletten vendes i mel og steges/ristes i max. ca. 2-3 minutter. Kom dem over på to tallerkner, tilsæt citronbådesaft og læg de "stegte bløde mørnede gøntsager" over. Tilbehør efter behag. Foretrækker selv kartoffelmos eller stegt kartoffelmos (måske fra dagen før) på panden i olie, og "masser af salt" iblandet den færdige kartoffelmos - ikke før. Og helst gerne med masser af hakket persille i. Tips: afhængig af hvor meget chilli du tilsætter, vil du alligevel "høre englene synge" |
|
Opskriften er vist 11215 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2010-05-17 20:56:52 Nem, hurtig,lækker ret, super med chili`en, da fisken jo er lidt fersk. Jeg serverede med nye kartofler og smørsauce. Ikke sidste gang jeg bruger denne opskrift. Conny Larsen - 2009-10-01 21:04:43 Glemte at skrive, at filetterne naturligvis gnides med salt og peber inden man vender dem i mel, og steges bedst i smør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne