Ærtepure 02
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Indsendt : Red : |
|
|
Kog ærterne i letsaltet vand i 2 minutter, og lad dem køle af i en sigte.
Purer ærterne groft og rør cremefraiche i. Smag til med salt og peber, frisk klippet dild. |
|
Opskriften er vist 18689 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne