Jordskokker flødestuvet
Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl jordskokkerne og skær dem i tykke skiver eller del dem et par gange.
Læg dem i koldt vand tilsat lidt citronsaft efterhånden, så mørkner de ikke.
Kog jordskokkerne ca. 4 minutter i letsaltet vand for svag varme under låg. De skal være møre med stadig have bid. Lad dem dryppe af i en sigte. Stuvning: Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Tilsæt kogevand og fløde lidt ad gangen og rør godt hele tiden. Lad stuvningen småkoge ca. 5 minutter under hyppig omrøring, til den tykner let. Vend jordskokkerne i og varm forsigtigt stuvningen igennem. Smag til med salt, hvid peber og evt. lidt muskat. Tips: Server stuvningen som tilbehør til kød og fisk. Drys evt. med finthakket persille. |
|
Opskriften er vist 34380 gange,
og udskrevet 799 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne