Forloren hare (med kartofler i farsen)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Henning Indsendt : Red : |
|
|
Det hakkede kød blandes med salt, peber, bouillon, 1 æg, revet løg, de rå, revne kartofler og halvdelen af baconen, der er skåret i tynde strimler.
Farsen formes i et ovnfast fad og sættes i ovnen, der er forvarmet til 250 grader, indtil den er let brunet. Lidt bouillon hældes ved, resten af baconskiverne lægges over farsen, ovnen dæmpes til 160 grader og den forlorne hare steger færdig ved denne temperatur i 40-45 min. Hvis baconen bliver for mørk lægges et stykke staniol over. Stegeskyen hældes fra til sovs, tilsættes lidt fløde, jævnes og smages til med ribsgelé. Den forlorne hare skæres i skiver og serveres med sovs, hvide kartofler samt ribsgelé. |
|
Opskriften er vist 15737 gange,
og udskrevet 388 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Tine, Kolding - 2011-07-24 19:25:12 Den er intet mindre end fantastisk. Dejligt at prøve noget andet. God smag og god sovs....uhm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne