Kyllingebryst med skinke, grøntsager og ris
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : LL Indsendt : Red : |
|
|
Skær gulerøder og porrer i tynde skiver og læg dem i et smurt ovnfast fad. Drys persille, oregano og 2 tsk. groft salt over. Hæld mælk og madlavningsfløde over grøntsagerne.
Hvert kyllingebryst drysses let med salt og peber, pakkes ind i skinken og lægges ovenpå grøntsagerne. Fadet sættes i en 225 grader C varm om i 35 - 45 minutter. Imens koges risene: 6 dl. vand bringes i kog. Kom salt og 4 dl. parboiled ris i. Koges ved svag varme i 12 min. Sluk og lad gryden stå på restvarmen i 12 min. Det er vigtigt ikke at løfte låget på noget tidspunkt, efter risene er kommet i. |
|
Opskriften er vist 11180 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-13 18:19:35 Uhmm! - dejlig opskrift. Får så mange retter med tomat, så dejligt med en ny favorit uden. Var lidt utryg ved at komme de rå kyllingestykker i ovnen uden de havde været på panden først, men det blev super! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne