Kakaokage med chokolade - Mias
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : ja den er fryseegnet Indsendt af : Mia nielsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen:
pisk smør og sukker sammen til det bliver en luftig blanding, derefter kom et æg i ad gangen. kom mel, vaniljesukker og bagepulver i, derefter kom kakao, cremefraiche og Matilde kakaomælk skiftevis i blandingen. Og til sidst kom det hakkede chokolade i. Glasuren : kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold. |
|
Opskriften er vist 32208 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (33 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-04-01 13:35:50 en dejlig kage anonym - 2014-03-18 16:08:58 Hvornår skal hvedemelen i? Maria - 2013-12-16 18:42:26 Den er simpelthen fantastisk lækker, og den kan umulig blive tør. Dejlig svampet og lækker. Matte - 2010-06-01 08:16:16 Kan bages i lille bradepande i ca 45 min ved 180 grader. God chokoladekage, også uden glasur. anonym - 2010-04-07 11:59:34 bagetid og grader?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne