Kylling med hvidkål
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : hastrup Indsendt : Red : |
|
|
skær kyllingen ud i tern el. noget ligene. Der efter smør marinaden på kyllingerne, og steg den på panden.
efter de er stegt kommer du alle grønsagerne på panden (en pande med et låg, så det kan dampes). retten er færdig når grønsagerne er blevet bløde. |
|
Opskriften er vist 16642 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hastrup - 2009-09-29 16:22:27 man kan osse brugen svinemørbrad.☺ Hastrup - 2009-09-29 16:21:13 *kylling: et btyst til per. person.- kylling: et bryst til per. person. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne