Kærnemælksboller med rugkerner
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt af : cj Indsendt : Red : |
|
|
rugkerner lægges i blød 30 min, kærnemælk, olie, natron, sukker, salt og rugkerner blandes sammen, mel tilsættes lidt af gangen til massen blir en dej som ikke klæber så meget.
sættes til hævning 1 time, dejen rulles ud til 2 pølser og skæres ud i stykker så der kan laves boller. lægges på en bageplade med bagepapir og pensles med mælk og drysses med havregryn. bages i 20 min på 200 grader (varmluft) skru evt ovnen ned på 150 grader de sidste 10 min for ikke at brænde bollerne. |
|
Opskriften er vist 9148 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer cj - 2009-09-30 15:09:58 brug GÆR fremfor natron , bollerne smager alt for meget af natron , brug 50 gram gær !!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne