Pramdragergryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 87478 gange,
og udskrevet 1426 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (33 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2019-03-15 18:08:59 Efter min mening skal der ikke lidt, men meget paprika i. Gerne en stor spiseskefuld. anonym - 2016-11-11 18:36:51 Den er bare god kenny - 2013-12-22 19:06:40 Dette er jo Pramdragergryde fra Svostrup kro. I deres fortolkede udgave Rune - 2013-12-15 17:31:41 Det der har INTET med pramdragergryde at gøre! Der skal både okse- og svinekød i. Man brugte ikke mørbrad da det var for dyrt. Udover kartofler, skal der også groftskårne grøntsager i, samt en god gang røget flæsk med masser af fedt, der gav energi til pramdragerne! Den er helt gal den der - selvom at retten smager godt, så er det slet ikke pramdragergryde... anonym - 2012-10-18 11:27:33 Den kan laves på mange måder, vi laver den tit, dog bruger vi Perleløg Gulerødder og rød peber også og så tager vi ris eller Katfmos til smager fantastisk,tilsætter intet vand kun fløde så sovsen bliver så cremet og lækker som muligt ;) anonym - 2012-03-12 22:54:28 Googler man retten er det en egens ret fra midt jylland / syd jylland fra 1800 tallet :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne