Kyllingeruller med pancetta med citron sauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og skær kartofler og gulerødder i mindre tern, og kog dem godt møre i usaltet vand.
Skær fileterne næsten igennem på den flade led, så de bliver dobbelt så brede/halvt så tynde. Bred fileten ud, krydr med salt og peber, læg to blade salvie i den ene side, og rul fileten til en roulade. Pak rullen ind i pancetta. Brun rullen på en varm pande, tilsæt hvidvin og skru ned for varmen, læg låg/sølvpapir over og lad det simre i ca. 15 minutter (vend rullerne et par gange undervejs). Riv osten. Mos rodfrugterne til en rustik konsistens rør smør og ost i, og smag til med salt. Kog citronsaft og safran ind til ca. det kvarte. Pisk smørret i lidt ad gangen. Smag til med salt og peber. Skær trøflerne i tynde skiver. Skær kyllingerullerne i skiver og garner med trøffelskiverne. Tips: Vær varsom med brug af saucen da den er meget syrlig, men smager vidunderligt til retten. Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 8371 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte - 2012-10-27 12:27:41 Hvis man halvere opskriften, har man en super tjekket forret. 10+ fra mig. Thomas K. - 2010-06-03 08:18:01 SUPER ret! SUPER syrlig sauce, der smagte SUPER til resten af de SUPER elementer i retten! Et SUPER stort 10 tal fra mig!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne