Jarkas sandkage / Svends Gufkage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Det hele blandes i en skål og hældes derefter i en smurt og melet bageform
Kagen bages midt i ovnen i 35-45 min. Ved 180-200 grader.
|
|
Opskriften er vist 23308 gange,
og udskrevet 441 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (43 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-11-18 18:51:15 Hvad er en Kop ?? Kristian Rasmussen - 2011-10-17 22:06:39 Jeg har lige prøvet denne opskrift af til en julekage (ved godt det er lidt tidligt) samme opskrift (med æg som Karsten anbefalede) og så med rosiner, svesker valnødder og tørrede abrikoser som har ligget i portvin i et par dage. så tilføjede jeg lidt ekstra mel for at den ikke blev så "våd" det blev super god!!! og ingen problemer med at få den til at hæve! karin hansen - 2010-05-11 11:16:57 Synes ikke det er en god opskrift da kagen ikke vil hæve. Har nu bagt den 3 gange med samme resultat. Karsten Nielsen - 2008-05-31 20:54:14 Fin kage, kom 2 æg, og lidt mere gluten i... Pas på bagetiden i varmluftsovn. Ditte - 2007-12-03 13:30:34 det er en lækker opskrift... nem og hurtig Bent Bosen - 2005-01-01 01:01:01 Den er gode kim yhugan - 2005-01-01 01:01:01 dejlig nem !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne