Ising med cirtussmør på bund af majs- bønnesauté
Hovedingrediens : FladFisk - Ising Indsendt : Red : |
|
|
Citrussmør:
Bland 50 g blødt smør, rasp og skal fra en ½ citron samt en smule saft. Fisken: Skær fisken ud i passende stykker. Krydre fiskestykkerne med salt og rul dem sammen og derefter placeres de i et ildfast fad. Kødet fra tomaterne skæres i tern og fordeles over fisken. Den stilles i ovnen ved 200 grader i 10 min. Der kan evt tilsættes lidt hvidvin og fløde ved fisken som bruges til sauce. Sauté af majs og bønner: Rib bønnerne og lad dem få et opkog i saltet vand i 1 min. Køl dem af med koldt vand og tør dem. Kog majsen i 6 min. i letsaltet vand og afkøl dem let og skær kornene fra kolberne. Bønnerne og majsen sauteres i lidt olie på en pande i 2-3 min. og derefter tilsættes presset hvidløg samt krydres med salt og peber. Retten serveres med smørstegte kartofler. |
|
Opskriften er vist 5224 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne