Nem og lækker kanelkage (bradepande)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Manja Indsendt : Red : |
|
|
Sukker, mel, kanel, natron og kærnemælk blandes.
Margarinen smeltes, alle ingredienserne blandes godt sammen, og dejen hældes i en smurt bradepande og bages ved 200 grader i 20 minutter alt afhængig af dejens tykkelse (alm. ovn, varmluftsovn 180 grader i 20 minutter). Glasuren laves, mens kagen bages. Margarinen smeltes og blandes med flormelis og kakao. Ægget tilsættes under kraftig omrøring. Glasuren smøres på, lige når kagen er taget ud af ovnen. |
|
Opskriften er vist 21129 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Sanne - 2010-11-23 15:36:07 SKAL men bruge æg Helle - 2010-04-07 16:40:38 Ja, man kan sagtens bruge alm. mælk. Den smager en smule anderledes, men godt alligevel. mig og dig - 2009-12-27 12:47:28 kan man bruge normal mælk istedet for kærnemælk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne