Nem og lækker kanelkage (bradepande)

Nem og lækker kanelkage (bradepande), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Manja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.sukker
600 g.hvedemel
3 spsk.kanel
3 tsk.natron
7.5 dl.kærnemælk
175 g.smeltet margarine
 
 Glasur:
175 g.smeltet margarine
350 g.flormelis
3 spsk.kakao
1 æg
 
Opskrift:
Sukker, mel, kanel, natron og kærnemælk blandes.
Margarinen smeltes, alle ingredienserne blandes godt sammen, og dejen hældes i en smurt bradepande og bages ved 200 grader i 20 minutter alt afhængig af dejens tykkelse (alm. ovn, varmluftsovn 180 grader i 20 minutter).
Glasuren laves, mens kagen bages.
Margarinen smeltes og blandes med flormelis og kakao. Ægget tilsættes under kraftig omrøring. Glasuren smøres på, lige når kagen er taget ud af ovnen.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage

karakterer:
Opskriften er vist 21129 gange,
og udskrevet 276 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-23 15:36:07
SKAL men bruge æg

  -   2010-04-07 16:40:38
Ja, man kan sagtens bruge alm. mælk. Den smager en smule anderledes, men godt alligevel.

  -   2009-12-27 12:47:28
kan man bruge normal mælk istedet for kærnemælk