Skippersgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : burmann Indsendt : Red : |
|
|
svits bacon i en gryde
når baconnet er svitset kommes svinekødet i og det svitses i ca 3-4 min derefter kommes løg og champignoner i lad det svitse ca. 3 min tilsæt paprika og engelsksauce og bouillon og piskefløde lad det småsimre i ca. 12 min jævn med udrørt mel eller saucejævner smag til med salt og peber. Tips: server med nye kartofler eller ris eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 9206 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne