Pesto kyllingebryst, krydderurtesauce og ris
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : De 3 gourmetkokke Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingebryst venden i olivenolie, derefter smøres basilikumpesto ud over skindsiden. Dette sættes i ovnen ved 200 grader i ca 40 min.
Krydderurtesauce: Krydderurter hakkes fint 1 fed hvidløg presses i saucen Madlavningsfløde og bouillon varmes op Smages til med krydderurter, salt og peber Server med vilde ris |
|
Opskriften er vist 9651 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-04-04 17:34:18 Meget forvirrende!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne