Tunmousse (a la Fionie)
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : SD79 Indsendt : Red : |
|
|
Lad tunen dryppe af i en sigte. Skyl og hak dilden, men gem nogle kviste til pynt.
Blend tun sammen med salt, sennep, cayennepeber, tomatpuré, dild og lime/citronsaft til en ensartet masse. Tilsæt creme fraiche og kør det hurtigt sammen. smag til med evt. mere salt,peber eller cayenne. Udblød husblasen i rigeligt koldt vand i 5-10 min, knug vand af, og smelt det i vandbad. Lad det køle lidt ad og pisk det i moussen i en tynd stråle. Hvis man vil have bladselleri og radiser i moussen - som jeg gør - skal de skæres i små tern og blandes i nu. Sæt koldt til det er stift. Ved servering vendes moussen ud på et fad, og pyntes med dild og citron/lime både. Evt. lægges selleri og radiser rundt om. Kan suppleres med, salatbade, æg i kvarte, halve cherrytomater og madbrød/flutes. |
|
Opskriften er vist 11365 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne