Verdens bedste Chokoladekage 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Ja Indsendt af : Mette Thomsen Indsendt : Red : |
|
|
Chokolade og smør smeltes i en gryde, imens piskes æg og sukker hvidt, alle tørvarer vejes op en skål, når æggemassen er hvid og luftig vendes alle tørvare i. Derefter smør/chokolade, og de 300g creme fraiche
Kagen hældes i en bradepande, som er beklædt med bagepapir. bages ved 150grader i en time. Tag hellere kagen ud 10 min. før tid, end giv den 10 min. ekstra, den er nemlig rigtig god når den er lidt blød. Tips: Den kan serveres lun til dessert, med fx vanilje og jordbær is, og friske bær. super lækkert. |
|
Opskriften er vist 10075 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne