Tortillia med brændnælder
Indsendt : Red : |
|
|
Blancher brændenældeskuddene i kogende vand. Lad dem dryppe af i en sigte og hak dem groft og sauter´dem i olie.
skræl kartoflerne og skær dem i små stykker og de koges møre. Derefter mosses de med smør og smages til med salt, peber og muskat. Fløde og æg piskes og blandes derefter i kartoflerne sammen med brændnælderne. Det kommes i et ildfast fad som er foret med bagepapir og kommes i ovnen ved 200 grader i 30- 40 min. Retten skal hvile i lidt før den vendes ud og anrettes. |
|
|
Opskriften er vist 3120 gange,
og udskrevet 60 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne