Ovnbagte blommer med citron creme
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
1. Skyl blommerne. Prik 4-5 gange i hver blomme med en gaffel. Læg dem i et ovnfast fad.
2. Drys sukker over, hæld vand i fadet. 3. Stik kanelstænger samt stykker af citron ned imellem blommerne. 4. Luk fadet, fx med alu-folie. Sæt det i ovnen, og tænd på 175 c. Bag blommerne til de er møre, ca. 45 min. 5. Lad blommerne afkøle. Hæld lagen fra, og rør lidt af lagen sammen med cremefraiche. Smag på cremen, og rør lage i til en passende konsistens. Smag evt. til med flormelis. 6. Server blommerne kolde eller lune med cremen. Tips: Pynt evt. med citronmelisse eller mynte. |
|
Opskriften er vist 6344 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per Og Ida - 2009-09-23 17:50:42 Hej . denne ret er bare FANTASTISK! Tusind Tak ! Per Og Ida |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne