Labskovs med rodfrugter
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i 2x2 cm. Tern som lægges i en gryde og dækkes med vand.
Bring gryden i kog.
Skummes godt af inden peberkorn, laurbærblade og løg i tern tilsættes.
Koges til kødet er mørt, tilsæt evt. ekstra vand, det må ikke koge tørt.
I en anden gryde lægges kartofler, knoldselleri, persillerod og gulerod i tern, dækkes med vand og bringes i kog. Koger til grønsagerne er møre, vandet hældes fra men gemmes til evt. senere brug. Grønsagerne moses groft, ikke så meget som til kartoffelmos. Da grønsagerne skal have kortere tid end kødet kan disse med fordel startes senere så de er færdig ca. samtidig. Når kødet er mørt blandes dette med de mosede grønsager, vandet fra kødet skal med over i grønsagerne, samt evt. lidt grøntsagsvand. Labskov serveres med rugbrød og rødbeder samt et drys klippet purløg til pynt. |
|
Opskriften er vist 5363 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne