Sundt slik/fuldkornsbar med tørret frugt
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Det hele køres i en blender eller foodprocessor og formes til barer, kugler eller figurer.
Tips: Super alternativ til slik eller smørepålæg. |
|
Opskriften er vist 10619 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2011-08-08 10:40:15 Prøv at samle dejen med lidt appelsinsaft eller juice. Alice - 2011-02-07 20:27:13 Jeg har lige lavet fuldkornsbarene. Men jeg kunne ikke samle det. Det er som om der mangler noget mere væske. Eller hvad har jeg gjort galt? Mogensen - 2009-10-07 16:16:26 De smager rigtig godt.. kan med fordel formes med lidt vand, da dejen er lidt tør.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne