Calvados flamberet oksemørbrad
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Erik Lok Indsendt : |
|
|
Befri mørbraden for sener og skær den i bøffer. Eller køb dem færdige.
Skræl æblerne og skær dem i både. Bøfferne steges i en sourte pande. Calvaen hældes over og antændes, (hold panden væk fra emhætten og dit hoved). Hæld piskefløden over og tilsæt sennep lad snurre lidt, tag bøfferne af panden og læg dem i et ildfast fad. Smag sovsen til med salt, peber og evt. mere sennep tilsæt æblebådene, læg bøfferne tilbage på panden, eller hæld sovsen over bøfferne og sæt det i ovnen, for at holde det varmt. Tips: Serveres med bagt kartoffel evt. halve, Eriks bagte tomater, broccoli eller hvad man kan finde på. |
|
Opskriften er vist 21975 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne