Calvados flamberet oksemørbrad

Calvados flamberet oksemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Erik Lok

Indsendt :     

Ingredienser:
 Oksemørbrad til 6 bøffer, 3-4 cm tykke
1 dl.Calvados
2-3 Æbler
5 dl.piskefløde
 Grov sennep
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Befri mørbraden for sener og skær den i bøffer. Eller køb dem færdige.
Skræl æblerne og skær dem i både.
Bøfferne steges i en sourte pande. Calvaen hældes over og antændes, (hold panden væk fra emhætten og dit hoved). Hæld piskefløden over og tilsæt sennep lad snurre lidt, tag bøfferne af panden og læg dem i et ildfast fad.
Smag sovsen til med salt, peber og evt. mere sennep tilsæt æblebådene, læg bøfferne tilbage på panden, eller hæld sovsen over bøfferne og sæt det i ovnen, for at holde det varmt.


Tips:

Serveres med bagt kartoffel evt. halve, Eriks bagte tomater, broccoli eller hvad man kan finde på.





karakterer:
Opskriften er vist 21975 gange,
og udskrevet 321 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu