Eriks bagte tomater

Eriks bagte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Eril Lok

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store tomater
100 g.hvid castello
1 spsk.hvidvins eddike
25 g.pinjekerner
 Timian
 Basilikum
 Rosmarin
2 spsk.olivenolie
1 æggeblomme
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær toppen af tomaterne og udhul dem.
Tomatmassen koges sammen med eddiken, ca. 15 min. og presses gennem en si, ( væden skal bruges) mosen blændes og blandes med castello, æggeblomme, krydderier. Pinjekernerne ristes, Ca. halvdelen af pinjekernerne og kommes i tomaterne. Stil tomaterne i et ovnfast fad, hæld væden over og drys med resten af pinjekerner. Bages i ovn ved 175° i ca. 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 8330 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu