Eriks bagte tomater
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Eril Lok Indsendt : Red : |
|
|
Skær toppen af tomaterne og udhul dem.
Tomatmassen koges sammen med eddiken, ca. 15 min. og presses gennem en si, ( væden skal bruges) mosen blændes og blandes med castello, æggeblomme, krydderier. Pinjekernerne ristes, Ca. halvdelen af pinjekernerne og kommes i tomaterne. Stil tomaterne i et ovnfast fad, hæld væden over og drys med resten af pinjekerner. Bages i ovn ved 175° i ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 8330 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne