Vagtelæg med aioli

Vagtelæg med aioli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Vagtelæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
18 vagtelæg
6 skiverlyst brød
 
 Aioli:
1 æggeblomme
0.5 tsk.salt
1 tsk.hvidvinseddike
2 fedhvidløg
1 spsk.dijonsennep
1 dl.olivenolie
 
Opskrift:
Aioli:
Rør æggeblomme, salt, eddike, presset hvidløg og sennep sammen i en skål. Tilsæt olien under kraftig piskning, først dråbevis siden i en tynd stråle. Pisk indtil mayonnaisen er tyk. Prik og læg vagtelæggene i kogende vand. Lad æggene koge i 3-4 minutter. Afkøl og pil og server æggene med aioli og ristet brød.





karakterer:
Opskriften er vist 20201 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu