Vagtelæg med aioli
Hovedingrediens : Æg - Vagtelæg Indsendt : Red : |
|
|
Aioli:
Rør æggeblomme, salt, eddike, presset hvidløg og sennep sammen i en skål. Tilsæt olien under kraftig piskning, først dråbevis siden i en tynd stråle. Pisk indtil mayonnaisen er tyk. Prik og læg vagtelæggene i kogende vand. Lad æggene koge i 3-4 minutter. Afkøl og pil og server æggene med aioli og ristet brød. |
|
Opskriften er vist 20201 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne