Nem kanelkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : er fryseegenet Indsendt af : mig Indsendt : Red : |
|
|
*mel, natron, kanel, sukker og kærnemælk blandes.
*Margarinen smeltes, alle ingredienserne blandes godt sammen og dejen hældes på en smurt bradepande og bages ved 200 grader i ca. 20 min. afhængig af dejens tykkelse. *Glasuren laves mens kagens bages: margarinen smeltes og blandes med flormelis og kakao. ægget tilsættes under kraftig omrøring *Glasuren smøres på lige når kagen tages ud af ovnen |
|
Opskriften er vist 14442 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Kiksen - 2012-11-07 19:27:43 Den smagte skønt, men prøv at skær lidt ned på sukkeret! Jeg puttede 400 gram i og den smagte skønt;-) Mads - Igen - 2011-08-11 13:36:14 Dog ville jeg sige den skal have noget mere end tyve minutter. Mads - 2011-08-11 13:35:15 Heej. Jeg er 13 år og elsker at bage i det hele taget bare det at lave mad. Har lige lavet denne kage og glæder mig til at smage den. Nu har jeg så smagt den. Den smager rigtig godt og kan varmt anbefales til andre ! Vil helt klart bruge denne opskrift igen. ! Kh. Mads budde - 2009-11-21 18:16:01 gider i ikke skrive en kommentar |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne